eL&P Zevenbergen
Gildelaan 1-1a
4761 BA Zevenbergen
Postbus 135
4760 AC Zevenbergen
0168 - 40 26 15
info@elenp.nl
 

Flexwerkers

Iedereen heeft zo zijn eigen redenen om via eL&P payrolling te werken. De een houdt van afwisseling, de ander wil zo veel mogelijk verschillende ervaringen opdoen. Ook als uitzendkracht heb je rechten én plichten.

CAO voor uitzendkrachten
In de CAO voor uitzendkrachten zijn je rechten en plichten als uitzendkracht vastgelegd. Wij hebben hier een paar belangrijke punten voor je op een rij gezet. De volledige CAO kun je hier downloaden en wanneer je vragen hebt over jouw persoonlijke situatie kun je contact met ons opnemen.

Salariswijzer
Wat verdienen anderen die dezelfde functie bekleden? Wat zou je verdienen in een andere functie of een andere branche? Doe de test op loonwijzer.nl. Tevens vind je hier informatie over minimumlonen, pensioen en diverse CAO’s.

Bruto / netto calculator
Krijg je een andere baan of een salarisverhoging? Of overweeg je bijvoorbeeld parttime te gaan werken? Vul je gegevens in in de bruto/netto check van loonwijzer.nl en bekijk wat je netto salaris wordt.

Salarisspecificatie
Heb je ook zo’n moeite met het lezen en begrijpen van je loonstrook? Download hier een voorbeeld strook met een korte toelichting, zodat je thuis kunt controleren of je eigen strookje wel klopt.