eL&P Zevenbergen
Gildelaan 1-1a
4761 BA Zevenbergen
Postbus 135
4760 AC Zevenbergen
0168 - 40 26 15
info@elenp.nl
 

detachering

Kost de administratieve afhandeling van arbeidsgerelateerde kwesties u eigenlijk teveel tijd? eL&P payrolling kan u veel werk en zorgen op personeelsvlak uit handen nemen.

Wij kunnen ons voorstellen dat uw bedrijf, bijvoorbeeld in de vakantietijd of tijdens piekdrukte, behoefte heeft aan extra flexibiliteit. Vaak worden hiervoor tijdelijke krachten aangetrokken met de nodige administratieve rompslomp van dien. U besteedt uw tijd natuurlijk liever aan uw core business dan aan het in de gaten houden en doorvoeren van de in snel tempo veranderende arbeidsrechtelijke wet- en regelgeving. eL&P payrolling fungeert voor u als adviseur op HRM-gebied. Wij denken actief met u mee over de beste manier om problemen te voorkomen en op te lossen.

eL&P payrolling biedt u het beste van twee werelden. U houdt uw werving en selectie in eigen hand en daarna besteedt u de volledige administratieve afhandeling, de begeleiding van het personeel en de periodieke verloning uit aan ons. Op die manier behoudt u zelf de volledige invloed en nemen wij de risico’s voor onze rekening. Zo maakt u optimaal gebruik van de flexibiliteit. Doordat eL&P payrolling geen hoge kosten voor bijvoorbeeld wervingscampagnes maakt zoals de grote uitzendbureaus, kunnen wij u een zeer gunstig tarief bieden.