eL&P Zevenbergen
Gildelaan 1-1a
4761 BA Zevenbergen
Postbus 135
4760 AC Zevenbergen
0168 - 40 26 15
info@elenp.nl
 

salarisadministratie

Als uw externe afdeling salarisadministratie biedt eL&P human capital een totaalservice op maat. Uw vaste salarisadministrateur zorgt ervoor dat u verzekerd bent van de aandacht die uw onderneming verdient.

Salaris en personeelsadminstratie
Wij zien onszelf als aanspreekpunt bij uitstek. eL&P human capital signaleert, adviseert en denkt actief met u mee over alle zaken rondom de beloning van uw werknemers. Kenmerkend voor onze dienstverlening is de persoonlijke benadering en betrokkenheid bij uw organisatie. Niet alleen voor verwerking kunt u bij ons terecht, ook voor alle overige zaken kunt u op ons rekenen, of het nu gaat om berekeningen van bruto naar netto, controle op wet- en regelgeving of om meldingen aan derden: eL&P human capital neemt u alle zorg uit handen.

Alle zorg uit handen
De verwerking van de salarissen van uw medewerkers is een vertrouwelijke zaak. Elke maand weer is het van belang dat de verwerking op tijd en correct wordt uitgevoerd. eL&P human capital neemt deze taak van u over zodat u zich volledig kunt richten op de voortgang van uw bedrijfsproces. Uw vaste aanspreekpunt, tevens uw salarisadministrateur, stelt zich door middel van een persoonlijke kennismaking met een implementatietraject volledig op de hoogte van alle aspecten betreffende uw salaris- en personeelsadministratie, waardoor u verzekerd bent van de aandacht die uw onderneming verdient.

Gebruikersgemak
eL&P human capital biedt uw onderneming maatwerk, waarin u kunt bepalen tot hoever onze service reikt. Kennis van salarisadministratie en softwareprogramma’s is niet nodig. De gegevens levert u aan op de wijze zoals u dat zelf wilt.

Continuïteit gewaarborgd
eL&P human capital combineert ruime ervaring en deskundigheid met een hoge mate van flexibiliteit en kwaliteit, hierdoor kunnen wij gemakkelijk inspelen op iedere behoefte binnen uw organisatie. Ons one-stop-shop concept draagt altijd zorg voor voldoende capaciteit en expertise, waarmee wij de continuïteit van uw salaris- en personeelsadministratie met alle relevante en aanverwante werkzaamheden op peil houden.