eL&P Zevenbergen
Gildelaan 1-1a
4761 BA Zevenbergen
Postbus 135
4760 AC Zevenbergen
0168 - 40 26 15
info@elenp.nl
 

arbodienstverlening

Om de dienstverlening in het one-stop-shop concept volledig te maken zijn wij in 2005 een samenwerkingsverband aangegaan met Human Capital Care.

Human Capital Care is een onafhankelijke, gecertificeerde arbo- en gezondheidsdienst. De onafhankelijkheid (ten aanzien van verzekeraars) is voor ons een belangrijke reden geweest om voor Human Capital Care te kiezen.

We werken samen voor opdrachtgevers in heel Nederland. Kleine en grote ondernemingen, profit en non-profit instellingen, en commerciƫle organisaties, bekende en minder bekende namen. Voor elk bedrijf, voor iedere organisatie staan we samen met Human Capital Care garant voor optimale dienstverlening op het gebied van arbozorg en gezondheidsbeleid.

Binnen de arbodienstverlening valt er onderscheid te maken tussen het beheren van de ‘verzuimfabriek’ en de adviesdiensten & begeleiding van ondernemingen op het gebied van hun arboverplichtingen.

Als aanvulling op de loonadministratie kunnen onze klanten via ons hun arbocontract afsluiten. Hiertoe hebben wij een samenwerkingsverband met Human Capital Care arbozorg, een onafhankelijke gecertificeerde arbodienst. De arbodienst neemt de ‘verzuimfabriek’ voor zijn rekening en wij ondersteunen en adviseren bij de uitvoering van de verplichtingen welke voortvloeien uit de arbowet en aanverwante wetgeving.