eL&P Zevenbergen
Gildelaan 1-1a
4761 BA Zevenbergen
Postbus 135
4760 AC Zevenbergen
0168 - 40 26 15
info@elenp.nl
 

administratie

Administratie. Dat is iets waar een aantal ondernemers liever niet aan denkt: “Je doet het toch maar voor de belastingdienst”, hoor je dan. Of “Veel te duur en wat krijg je ervoor terug?”, “het is altijd oud nieuws en datgene wat ik van mijn bedrijf wil weten, houd ik zelf wel in de gaten!” Gelukkig zijn er zeer vele ondernemers die een nuchtere kijk op dit onderwerp hebben. Deze ondernemers begrijpen dat de administratie als een managementtool, gereedschap voor het besturen van de onderneming, moet worden gebruikt. En dat daaruit als afgeleide allerlei nuttige zaken kunnen worden geregeld.

 

Loonadministratie
Veel bedrijven hebben zelf hun administratie geautomatiseerd.
Wij bieden de mogelijkheid gegevens digitaal aan te leveren en beschikken daartoe over een geavanceerd systeem met alle toepassingen voor de gegevensverwerking. Controle en verdere verwerking voeren wij dan op ons kantoor en op ons systeem uit.
Efficiënt, gemakkelijk en snel. Als u wilt, kunnen wij ook (administratieve) ondersteuning geven op uw locatie.

Jaarrekeningen
Wij stellen niet alleen de jaarrekening van uw onderneming samen, maar wij bespreken met u ook de resultaten van uw onderneming en nemen de financiële en fiscale positie met u door.